indonesia mp3

Download Lagu MP3

Watch Konco Mesra - Cover Oza Kioza | Nella Kharisma | Lirik | Mp3 baper🎧 MP4

Title:Konco Mesra - Cover Oza Kioza | Nella Kharisma | Lirik | Mp3 baper🎧
Channel:Mp3 Baper
Upload Date:9 Months ago
Duration:4:56
View:853x
Type File:Video MP4 MPEG (.mp4)

SHARE:


Listen Music


🎧 Konco Mesra - Cover Oza Kioza | Nella Kharisma | Lirik | Mp3 baper🎧


🔉 Original Video Konco Mesra - Cover Oza Kioza :
https://youtu.be/xi5ujrNqnrA

•Lirik :

Konco mesra - Nella kharisma

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

👉Dukung Mp3baper Berkembang Dengan Subscribe mu [ Karna subscribe mu berharga bagi kami ]

i hope you enjoy ☺️
please 👍Like, ✍️ Coment, and👌Share

#KoncoMesra #NellaKharisma #mp3baper
2020 indonesia mp3. Youtube MP3 Downloader